Massagestoelen & cryosauna

Everybody needs a massage

Sirona Leeuwarden

Massage in medisch gecertificeerde massagestoelen

Everybody needs a massage!

Sirona is een wellness bedrijf waar alles in het teken staat van de fysieke gezondheid. Wij richten ons op het verhelpen en op het voorkomen van klachten gerelateerd aan het (over) belasten van het lichaam. Dit doen wij ondermeer door middel van massages. Voor de massage maken wij gebruik van verschillende soorten medisch gecertificeerde massagestoelen. Wij hebben stoelen welke gespecialiseerd zijn in het geven van diepe, stevige massages. Zeer geschikt bij rug klachten. De programma's zijn ongekend gedetaïlleerd. Deze professionle stoelen geven een constante massage gericht op rug, schouders en nek, knopen in de spieren, stijfheid en spanningen in het lichaam. Ook de armen en de benen worden gemasseerd. We beschikken over dreamwave massagestoelen welke zeer geschikt zijn voor geheel ontspannende massages. U voelt uw stress niveau snel verminderen. Onze stoelen beschikken over een lichaansscan zodat de massage wordt aangepast aan uw lichaamsprofiel. De stoelen staan in aangenaam rustgevende kamers. 

Bij Sirona hoef je geen afspraak te maken en kan je dus direct terecht wanneer je een massage nodig hebt. In onze stoelen kun je de kleding aan houden.

Gun jezelf en je lichaam het genot van een massage.

Januari stunt:

60 minuten massage voor € 17,50  

5x cryosauna sessies € 150,-   10x cryosauna sessies € 275,-

De cryo sessies als kuur te gebruiken, in overleg direct inplannen.

De cryosauna

In de cryo wordt je lichaam, tot aan schouderhoogte, maximaal 3 minuten gekoeld in een omgeving van gemiddeld  -170 Celsius. Cryotherapie is een procedure om jezelf te helpen naar het punt te komen van het zelfherstellende proces wat wij van nature in ons hebben. Het is een effectieve manier om het lichaam te resetten. Op natuurlijke wijze geeft het in 3 minuten je lichaam en geest een opkikker wat meerdere fysiologische processen in gang zet dankzij de lage temperatuur.

Voel je welkom, kom het ervaren!